چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

خالد مشعل:کسانی که با اسرائیل سازش کردند در توهم به سر می‌برند

خالد مشعل:کسانی که با اسرائیل سازش کردند در توهم به سر می‌برند رئیس دفتر سیاسی سابق حماس گفت که سازشکاران با رژیم صهیونیستی گمان می‌کنند که روابط راهبردی با این رژیم بنا کرده‌اند، در حالیکه در توهم به سر می‌برند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۹ - ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 20
کد خبر: ۵۵۶۵۴

به گزارش راهبرد معاصر «خالد مشعل» رئیس دفتر سیاسی سابق جنبش حماس در گفت‌و‌گویی، سازشکاران با رژیم صهیونیستی را به ارتکاب خطای راهبردی متهم کرد.

اوبه الجزیره گفت که رژیم صهیونیستی از طریق سیاست عادی‌سازی روابط با کشورهای منطقه به دنبال نفوذ در منطقه است تا از این طریق بتواند رهبری و صحنه‌گردان و بازیگر اصلی منطقه شود.

خالد مشعل که در قطر به سر می‌برد، از برخی «رفتارهای اشتباه» در منطقه که به گفته وی موجب افزایش اختلافات و درگیری‌ها می‌شود، انتقاد کرد و گفت که اسرائیل در پشت صحنه این اختلافات قرار دارد و راهبرد این رژیم در این راستا، ممانعت از شکل‌گیری نهضت‌های اسلامی است.

او دوباره روی سخن خود را به سمت اسرائیل گرداند و گفت که این رژیم صرفا یک ابزار استعمارگرایانه نیست، بلکه اهداف دینی و تاریخی دارد و به دنبال هیمنه خویش بر منطقه است.

او حضور رژیم اشغالگر قدس در منطقه را تهدیدی برای تمامیت و وحدت امت اسلامی دانست و خطاب به کسانی که به دنبال سازش با رژیم صهیونیستی هستند، گفت: «شما تمامی ارزش‌ها و اصول و منافع استراتژیک امت اسلامی را مصادره کردید. به کسانی که به ملت فلسطین خیانت کرده و به دنبال منفعت‌طلبی از سازش با اسرائیل هستند، می‌گویم که این رژیم از شما بهره خواهد برد، در حالی که گمان می‌کنید و در این توهم هستید که با اسرائیل روابط استراتژیک بنا کرده‌اید.»

خالد مشعل افزود: «باید ارزیابی خود را بهبود بخشیم. اسرائیل یار و همراه هیچ کشوری نیست. باید تا حد بسیار زیادی همکاری و هماهنگی میان بخش‌های مختلف امت اسلامی برقرار شده و اختلافات ریشه‌ای و فرقه‌ای کنار گذاشته شود.»

امارات و رژیم تل‌آویو پنجشنبه هفته گذشته طی بیانیه‌ای مشترک با آمریکا اعلام کردند که با وساطت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا، تصمیم به عادی‌سازی روابط بین خود گرفته‌اند و به زودی این توافق در کاخ سفید به امضای «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم اسرائیل و «محمد بن زاید آل نهیان»، ولی‌عهد ابوظبی خواهد رسید.

امارات از همان لحظات ابتدایی با تبلیغات فراوان مدعی شد که در قبال سازش، رژیم صهیونیستی از اجرای طرح اشغال یک سوم کرانه باختری دست برداشته است. ادعایی که به سرعت از سوی مقامات اسرائیلی رد شد.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار